Over mij

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over mij

Huiswerkbegeleiding,  bijles en EXAMENTRAININGEN (nieuw) bij Huiswerk Centrum Noordwijk (HCN)

Per 1 september 2020 opende  Huiswerk Centrum Noordwijk haar deuren. Josanne Kruis staat samen met haar team 5 dagen per week voor je klaar in een zowel huiselijke als professionele omgeving. 

 
Josanne Kruis,  
Even kort iets over mij: Tijdens mijn studiejaren heb ik 13 seizoenen als jongeren reisleidster over de hele wereld gewerkt. Aangezien ik vrij makkelijk kon leren stopte ik vaak al in mei met de laatste tentamens en vertrok dan weer voor 4 maanden naar het buitenland. Daar werkte ik dan 7 dagen per week als jongeren reisleidster onder meer voor My Way en Club Escollette.Toen ik afgestudeerd was aan de Sociale Faculteit ben ik ook nog 4 jaar fulltime wintersportseizoenen gaan begeleiden en in de zomer dan naar zon bestemmingen. Rond mijn 30ste ben ik op zoek gegaan naar een "serieuze" baan en ik ben toen 2 jaar vestigingsmanager geweest bij uitzendbureau Vedior. 

Daarna ben ik 10 jaar werkzaam geweest als fulltime docente aan de hogeschool voor Toerisme (TIO) in Utrecht en Eindhoven. Naast docente was ik ook stagebegeleidster. Toen we in 2010 van Utrecht naar Noordwijk gingen verhuizen wilde ik graag meer bij mijn destijds erg jonge kinderen zijn en ben ik een opleiding tot coach gaan volgen. Coaching heb ik al die jaren met veel plezier vanuit huis kunnen doen maar nu mijn meisjes beide naar het VWO gaan wilde ik toch mijn oude beroep van docente weer oppakken. Ik ben dol op kinderen en jongeren door hun eerlijkheid en onbevangenheid en plezier in het leven en ik omring me graag met alle enthousiasme en drukte van hen. 



Waarom ik Huiswerk Centrum Noordwijk ben begonnen en wat wij voor uw kind kunnen betekenen.

Tijden zijn veranderd de afgelopen 30 jaar. Waar het in 1990 nog min of meer normaal was dat één van de ouders thuis was om de kinderen op te vangen uit school is dat in 2020 een totaal veranderde situatie omdat in veel gezinnen beide ouders werken en van kinderen meer zelfstandigheid wordt verwacht. Voeg hieraan toe de nieuwe technologie van een smartphone en PlayStation die voor veel meer afleiding zorgen dan vroeger mogelijk was. Dit zorgt vaak voor meer strijd thuis over het wel of niet gemaakt huiswerk tussen ouder en kind. 

Klinkt dit bekend en heeft uw kind hier ook moeite mee? Dan kan HCN uitkomst bieden in de vorm van huiswerkbegeleiding. Wij bieden de structuur van op een vaste plek op vaste tijden huiswerk maken. De smartphone wordt ingeleverd bij binnenkomst en er zijn verder zo min mogelijk afleidingen. In een pauze mag de smartphone wel even gebruikt worden, maar nog liever zien wij dat de kinderen even naar buiten gaan voor een frisse neus of even bewegen in de vorm van een potje tafeltennis o.i.d. om dan na een kwartiertje weer full focus zich te kunnen richten op het huiswerk. Ook kunnen kinderen iets te eten en drinken krijgen.

Ook kan uw kind bijles krijgen voor een vak welke hij/zij lastig vindt . Adhoc of wekelijks en vanaf sept. 2023  gaan we ook examen trainingen aanbieden!  Wij hopen hiermee een steeds completer te kunnen biedenop dezelfde fijne huiselijke en  gezellige locatie op de Voorstraat 77.






Aan het einde van de dag wordt gecheckt of het huiswerk af is en kan leerwerk worden overhoord.  Als je daarna thuiskomt is vrije tijd ook echt vrije tijd en kan hij of zij onbezorgd leuk dingen doen.  

**VOOR ERVARINGEN VAN LEERLINGEN VAN HCN KIJK EENS OP GOOGLE!        HUISWERKCENTRUM NOORDWIJK         DAAR STAAN NU AL ZO'N 30 REACTIES

Share our website