Veel gestelde vragen

  • Home
  • Veel gestelde vragen

Huiswerkbegeleiding

Dit kan 5 dagen per week. Uw kind is maandag tot en met vrijdag welkom tussen 14:00 en 18:00.
Dit is uiteraard per kind verschillend. Dit is puur maatwerk wat ons betreft en op deze vraag is geen algemeen antwoord mogelijk helaas. Dit bepalen wij door met ouders en kind in gesprek te gaan en na verloop van tijd te evalueren.
Ja dit kan! In toetsweken zijn wij geopend van 13:00 tot 18:00
Dat mag altijd. Wel even van te voren vragen maar het is bijna alijd mogelijk dagen te wisselen als dat beter uitkomt.

Bijles

Dit kan op maandag tot en met vrijdag tussen 14:00 en 18:00. Dit moet echter wel van te voren worden ingepland.
Wij geven in bijna alle vakken bijles. Sommige vakken zijn echter erg specialistisch en daarvoor is het moeilijk een goede docent te vinden. Op dit moment geven we geen bijles in de volgende vakken: 
  • Chinees
  • Latijn
  • Grieks

Huiswerkklas

Er is geen informatie beschikbaar

Algemeen



Op google vindt u heel veel reviews van onze leerlingen . Dank daarvoor .

Wie kan deelnemen aan de examentrainingen?
Onze examentrainingen zijn bedoeld voor studenten van alle onderwijsniveaus: mavo, havo en vwo.

Hoe lang duurt de examentraining?
De duur van de examentraining varieert afhankelijk van het gekozen programma. We bieden zowel meerdaagse intensieve trainingen in alle school vakantie periodes en tijdens speciale weekends.  Tevens bieden we intensieve prive begeleiding aan. Neem contact met ons op voor specifieke informatie over de duur van de training en de mogelijke data.

Wat is de grootte van de groepen tijdens de examentraining?
We streven naar een persoonlijke aanpak, daarom werken we met kleine groepen. Meestal bestaat een groep uit maximaal 10-15 studenten, zodat er voldoende ruimte is voor individuele aandacht.

Wat is de aanpak van Huiswerk centrum Noordwijk?
Onze aanpak is gericht op een combinatie van vakinhoudelijke uitleg, oefenen van examenvragen en het aanleren van effectieve studiemethoden. We passen ons lesmateriaal aan op basis van de behoeften van de studenten en bieden een stimulerende leeromgeving.

Biedt Huiswerk centrum Noordwijk ook individuele begeleiding?
Naast groepstrainingen bieden we ook individuele begeleiding aan. Dit kan nuttig zijn voor studenten die extra aandacht nodig hebben of specifieke onderwerpen willen bespreken.

Hoe kan ik me inschrijven voor de examentraining?
U kunt zich eenvoudig inschrijven door contact met ons op te nemen via de verstrekte contactgegevens. We zullen u voorzien van alle benodigde informatie en u begeleiden bij het inschrijvingsproces.

Tijdens schoolvakanties en op landelijke feestdagen zijn wij gesloten.
Als uw kind een dag verhinderd is dan kan hij/zij deze dag inhalen door de week erna een dag extra te komen. Hetzelfde geldt bij ziekte.